Φίλιππος Κοραής

Ηλικία: 35 ετών
Επάγκελμα: Δημοσιογράφος

Αδελφικός φίλος του Στέργιου. Απομονωμένος σε κάποιο χωριό μετά από ένα «υποτιθέμενο» λάθος στην καριέρα του. Επιστρέφει στην Αθήνα μετά την είδηση της δολοφονίας του φίλου του . Στην προσπάθεια του να μάθει την αλήθεια έρχεται αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος και την μυστική ζωή του Στέργιου.

Στέργιος Νικολάου

Ηλικία: 35 ετών
Επάγκελμα: Φωτογράφος

Aδελφικός φίλος και συνεργάτης του Φιλίππου. Ο θάνατος του γίνεται η αρχή για μια σειρά μεγάλων αποκαλύψεων λόγω ενός πολύ καλά κρυμμένου μυστικού.

Νικολέτα Μήλιου

Ηλικία: 32 ετών
Επάγκελμα: Ζωγράφος

Μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο.Σύντροφος του Στέργιου τα τελευταία χρόνια. Θα βοηθήσει το Φίλιππο και μαζί θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως στο μυστήριο.

Αβέρκιος

Ηλικία: 55 ετών
Επάγκελμα: Πρεσβύτερος της Καθολικής

Πρεσβύτερος της Καθολικής εκκλησίας με σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο στο ορφανοτροφείο που διευθύνει. Γνωρίζει πολλά αλλά δεν μιλάει…

Αστυνόμος Κιούσης

Ηλικία:
Επάγκελμα: Αστυνομικός

Μυστικοπαθής κι απόμακρος. Εμφανίζεται από το πουθενά την κατάλληλη στιγμή και βοηθάει τον Φίλιππο να φτάσει ως το τέλος.

Νίκος Μενδρινός

Ηλικία: 42 ετών
Επάγκελμα: Eπιχειρηματίας

Μέλος της αδελφότητας. Θέλει να εξοντώσει τον Φίλιππο και να εξαφανίσει κάθε αποδεικτικό στοιχείο που να στοχοποιεί την Πύλη και τον Δάσκαλο. Είναι ο ερωτικός δεσμός της Μίνας.

Μίνα Μενδρινού

Ηλικία: 40 ετών

Κληρονόμος μεγάλης περιουσίας και πρόεδρος στο ορφανοτροφείο του Αβέρκιου. Μέλος της Αδελφότητας που κρύβεται πίσω από τη φιλανθρωπική της δράση.

Λία

Ηλικία: 32 ετών

Άγνωστη και μυστηριώδης γυναίκα. Έρχεται να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης προσφέροντας στο Φίλιππο μια σημαντική αλλά επικίνδυνη πληροφορία.

Αλέξανδρος Λινάρδος

Ηλικία:
Επάγκελμα: Eπιχειρηματίας

Έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Φίλιππο από το παρελθόν. Είναι άνθρωπος με μεγάλη δύναμη, κινεί τα νήματα και κρύβεται πίσω από πολλά...

Γεράσιμος

Ηλικία:
Επάγκελμα: Πληρωμένος εκτελεστής

Πληρωμένος εκτελεστής.